Startsiden   Klasse B   Klasse BE   Klasse AM   Trafikalt grunnkurs   Kontakt 

 

OM OSS

 
Vi vil med dette få ønske deg velkommen til Målselv Trafikkskole as.

HISTORIKK

Målselv trafikkskole ble stiftet av Sverre Storaa i 1965. I 1989 tok sønnen Svein-Arne Storaa over trafikkskolen. Han driver skolen i dag sammen med sin kone Siri Eide Storaa. Pr i dag har trafikkskolen 4 ansatte alle utdannet trafikklærere. Gjennom mange års erfaring vil vi gjøre vårt beste slik at du skal trives og få en best mulig opplæring hos oss.

MÅL OG VISJONER VED TRAFIKKSKOLEN:

  • Vi vil gi kundene en effektiv og kvalitativ teoretisk og praktisk opplæring basert på lang og god erfaring.
  • Vi vil yte god service.
  • Vi vil ha lav strykprosent både på teorieksamen og oppkjøringen.
  • Vi sender ikke kundene til oppkjøring før vi tør å møte de alene på veien rett etterpå og slik at de ikke er til fare for seg eller andre.

KONTOR:

Kontoret ligger på Rustahøgda i vår bolig i Bjørnåsen 6.
Åpningstider på kontoret er fra 0900-1500.
Det anbefales at du ringer på forhånd for å bestille time for å avlegge tentamen.

FØRERKORTKLASSER:

Vi driver opplæring på personbil (B), personbil og henger (BE), moped (M 146), samt at vi har oppfriskningskurs for eldre bilførere.

UNDERVISNINGEN:

Undervisningstiden er på 45 minutter. Kjøretimene skal ikke avbrytes av private gjøremål verken for elev eller lærer. Må timen avbrytes, kompenseres den tapte tiden.

Kjøretimene føres på timekortet. Dette må du huske å ha med deg til hver kjøretime. Der skal det stå tid og sted for neste time. Hvis læreren er forsinket til timen, plikter han å gi beskjed om dette senest 15 minutter etter avtalt tid. Hvis du ikke hører noe fra han, må du prøve å ringe skolen eller læreren. Kommer læreren for sent skal du få igjen den tapte tiden. Hvis du kommer for sent til timen vil dette gå inn i den avtalte tiden, og du får ingenting ekstra igjen.

Ellers vises det til kommentarene til prislisten angående timebestilling og avbestilling. 

TAUSHETSPLIKT:

Trafikklærerne har yrkesmessig taushetsplikt. Dette betyr at vi ikke kan fortelle til andre utenom skolen det du gjør eller sier. Derfor skal du ikke være redd for å fortelle læreren noe som kan ha betydning for opplæringen din og som du ikke vil at noen andre skal vite.